Resultaten voor vacatures spiritueel centrum

vacatures spiritueel centrum
 
spiritueel centrum
Betaalde vacatures bij spiritueel centrum ZO Groningen.
Betaalde vacatures bij spiritueel centrum ZO Groningen. Vacature Allround Medewerker Technische Dienst en Klussenier. Ben je het beu steeds meer werk in steeds minder tijd te moeten doen? We hebben een 32 urige vacature loondienst voor een Allround Medewerker Technische Dienst/klussenier die alle voorkomende werkzaamheden, ook gas, water, licht en afvoer, zelfstandig, effectief en vlot kan uitvoeren zonder in de stress te raken.
centrum permanente educatie
Vacature receptie en ontvangst.
Het gaat om ca 16 uur per week. De belangrijkste werkzaamheden zijn het ontvangen van de gasten in de eetkamer, serveren van de maaltijden, koffie en thee verzorgen, tafeldekken, afruimen en keukenwerkzaamheden. Wil je meer weten, kijk dan hier. Er zijn momenteel geen andere vacatures.
ontdooistand magnetron
Vacatures Spirituele Vacat.
spirituele dame een maatje die eveneens spiritueel in het leven staat. Iemand die bewust omgaat met het maken van keuzes, natuur en wereldproblematiek. Mevrouw zoekt iemand die houdt van wandelingen maken, zang/dansvoorstellingen wil 5 dagen geleden Opslaan. Vacatures gerelateerd aan spirituele.
wifi snelheid
Vrijwilligerswerk betaalde vacatures.
Ik heb er ontzettend veel aan gehad en zou het zo weer doen." Lees meer over de woon-werk-gemeenschap of ashram. Participeren bij het Elohim Centre. Lees meer informatie over participeren als vrijwilliger op het Elohim Centre. Betaalde vacatures bij spiritueel centrum ZO Groningen.
google adverteren
vacatures.
Wij zijn op zoek naar zelfstandige medewerkers voor de schoonmaak. Ben jij flexibel en lijkt het je leuk om twee dagdelen per week bij ons te komen schoonmaken. Dan zijn wij op zoek naar jou! Over cursuscentrum de Poort.: De Poort is een centrum voor zingeving en spirituele groei.
Vrijwilligerswerk betaalde vacatures.
Ik heb er ontzettend veel aan gehad en zou het zo weer doen." Lees meer over de woon-werk-gemeenschap of ashram. Participeren bij het Elohim Centre. Lees meer informatie over participeren als vrijwilliger op het Elohim Centre. Betaalde vacatures bij spiritueel centrum ZO Groningen.
Spiritueel centrum vacatures 7092 actuele jobs voor Spiritueel centrum Jooble.
Je ontvangt vacatures per e-mail die het beste bij je passen van meer dan 26110 vacaturesites. U kunt deze alert op elk moment annuleren. Dat is gratis! Vacatures Spiritueel centrum. 1-20 van 7092 resultaten. Betaalde vacatures bij spiritueel centrum ZO Groningen.
Natuur Centrum-vacatures oktober 2018 Indeed.nl.
Je gaat aan de slag op het Logistiek Centrum Woensdrecht te Hoogerheide. Je hebt een VWO diploma Natuur en Techniek, een propedeuse in Technische Bedrijfskunde. 5 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Koninklijke LuchtmachtLogistiek Centrum Woensdrecht Vacatures in Hoogerheide.
Vacatures bij Stichting De Poort Centrum voor Spiritualiteit NationaleVacaturebank.nl.
Stichting De Poort Centrum voor Spiritualiteit vacatures. Vacatures bij Stichting De Poort Centrum voor Spiritualiteit / werken bij Stichting De Poort Centrum voor Spiritualiteit. 1 vacature gevonden. Online zoeken naar vacatures, banen en werk bij Stichting De Poort Centrum voor Spiritualiteit.
Vacatures de Roosde Roos.
De Roos is per direct op zoek naar enthousiaste vrijwilligers om de diverse teams te versterken. Een leuke kans om te netwerken en je spiritueel te ontwikkelen Doe relevante werkervaring op en draag direct jouw steentje bij aan deze mooie plek.

Contacteer ons