Zoeken naar spiritueel rotterdam

spiritueel rotterdam
 
spiritueel rotterdam - Spirituele Ontwikkeling I.
MUZIEK, DIE JE OPENT IN JE SPIRITUALITEIT! Maurice is al jaren muzikant en de laatste jaren maakt hij spirituele muziek samen met zijn begeleiders. Maurice maakt deze muziek in een soort trance en beluistert de muziek pas voor het eerst nadat hij weer uit zijn trance is.
Home Centrum Djoj Rotterdam.
Een moment om het wonderlijke van het leven met elkaar ruimhartig te vieren. Ruimte en zalenverhuur in Rotterdam voor vergadering, training, opleiding, activiteit, evenement, persoonlijke ontwikkeling, groei, bewustzijn, rust en balans. Met achttien multifunctionele sessieruimtes faciliteren wij onze opdrachtgevers en hebben wij voor u de juiste ruimte beschikbaargeen feesten en partijen.
haartransplantatie
Spiritueel Werkers in Rotterdam Spiritueel Centrum Nederland.
Spiritueel Centrum Almere. Spiritueel Festival Almere 2018. Bijeenkomsten Events in het land. Aanmelden als Spiritueel Werker. Spiritueel Werkers Bijeenkomsten. Spiritueel Werkers in Rotterdam. Healing Praktijk Marielle. Intuïtieve ontwikkeling Healing Reading. Bij healingpraktijkmarielle bestaat het aanbod uit.: Cursus intuïtieve ontwikkeling en Cursus werken met energie.
wasmachine
Agenda Activiteit Centrum Djoj Rotterdam.
Jin Shin Jyutsu. Martial arts vechtkunst. Mindful Coachen opleiding. Muziek Zingen Mantra. Ouders vs Kinderen. Singles Connecting People. Thema dagen avonden. Training en opleiding. Centrum Djoj te Rotterdam, organiseert lezingen, workshops, concerten, festivals en andere evenementen. 2018 DJOJ All rights reserved.
relatiegeschenken
Spiritueel centrum Rotterdam Kloostertuin.
In de Kloostertuin is voedsel voor hoofd, hart en ziel. Spiritueel Centrum Rotterdam. De Kloostertuin beoogt binnen de Rotterdamse samenleving een centrum te zijn voor spiritualiteit en interreligieuze contacten met mensen met een andere religieuze achtergrond dan de christelijke: joden, moslims, boeddhisten, hindoes.
Evenementen Spirituele-agenda.nl.
Bij Phuntsok Chö Ling in Rotterdam. Pure Dance Conscious Movement classes. 1650, of 5x kaart 7750, 10x 14500., Workshop Kennismaken" met familieopstellingen." Spiritueel centrum De Witte Roos. spiritueel centrum De Witte Roos Bodegraven. Mahatma de Avatar van Synthese Basic Class.
Mystiek.
Toevoegen aan Verlanglijst. Toevoegen om te vergelijken. Toevoegen aan Verlanglijst. Toevoegen om te vergelijken. Piramide orgonite seleniet. Piramide orgonite seleniet 75x75x6cm., Toevoegen aan Verlanglijst. Toevoegen om te vergelijken. Mystiek, Schiedamse Vest 79 3012 BE Rotterdam Nederland. Bel ons nu: 010-411.31.60.
Spiritueel Centrum Voedselcentrum Isaak de Schittering.
In 2012 opende zij haar eerste spirituele centrum aan de Bree 25b te Rotterdam. Daar had zij ook haar praktijk als medium, organiseerde helderziende waarnemingen avonden en gaf daar les aan groepen mensen. Op die plaats ontstond ook het eerste voedselcentrum uit het Diner op de Bree. Inmiddels is Spiritueel Centrum Isaak en de Schittering in 2014 verhuisd naar de Juliana kerk te Heijplaat.

Contacteer ons