Resultaten voor gidsen spiritueel

gidsen spiritueel
 
gidsen spiritueel
Vederlicht. Leven en werken met spirituele gidsen Pallasia.
Het is lastig voor je om te zien dat alles wat je overkomt, ook de vervelende dingen, door jou zelf gecreëerd wordt, met behulp van ons. Ellen Scheffer is beeldend kunstenaar en spiritueel coach; zij geeft individuele consulten, lezingen en workshops. Eerder schreef zij Vederlicht. Leven en werken met spirituele gidsen en Zelfdoding in het Licht van de Ziel.
futloos
Je gids leren kennen Ontspanningstuin.
Als je niks ziet of haast niks voelt, heeft dat ermee te maken dat je nog moet oefenen om hier helemaal open voor te staan. Blijf oefenen, vragen stellen aan je gidsen en luisteren, dan komt het vanzelf helemaal goed.
miele
Spiritueel Bewustzijn Goddelijke Ziel Vraag je gidsen Orakelkaarten Online Orakels.
Vraag je gidsen. Spiritueel elijke ziel. Verstuur als E-Card. Heldervoelendheid, Helderziendheid, Ontvangst, Telepatie. J ouw Goddelijke Ziel is aan het wakker worden, en daarmee komen je helderziende/-voelende mogelijkheden tot leven. Meer geÃvolueerd en specifiek dan basis intuÃtie, geven je spirituele mogelijkheden je toegang tot de vierde dimensie en komen in contact met ontlichaamde, verlichte helpers die je kunnen assisteren en gidsen op bijzondere manieren.
draadloze speakers
Communicatie met gidsen.
De meest gebruikte vorm die geestelijke gidsen gebruiken, is misschien de begeleiding in de vorm van telepathie, waarbij de communicatie met gidsen gebeurt, doordat de gidsen gedachten in onze geest plaatsen. Het is bekend dat met name problemen in het dagelijks leven op deze manier opgelost kunnen worden.
hp cartridge
Hoe kom ik in contact met mijn gids?
Artikel uit 30 jaar ParaVisie. Volgens beeldend kunstenaar en spiritueel coach Ellen Scheff er worden we allemaal vanuit gene zijde begeleid door gidsen. Zelf kwam ze na een proces van bewustwording volledig onverwacht in contact met haar persoonlijke gids. In een vraaggesprek met ParaVisie legt ze uit wat gidsen zijn, hoe de communicatie verloopt en geeft ze tips hoe je jezelf open kunt stellen voor jouw eigen gidsen.
De gidsen Afra Koomen Praktijk voor Spirituele Coaching / Helderhorend Medium.
Sinds 1995 geeft Afra op deze manier consulten met haar gidsen, waarin mensen informatie, begeleiding en ondersteuning ontvangen voor allerlei kwesties in hun leven, zowel op persoonlijk als op zakelijk gebied. De informatie die Afra ontvangt is helder en to the point.
Hulp vragen aan je gidsen Free Spirit 4 You.
aarden aardingsoefening acceptatie accepteren affirmatie angst aura blokkade chakra denken depressie EFT ego emoties energie engelen gedachten gevoelens gids gidsen hart healing ho'oponopono' hooggevoelig hsp liefde loslaten meditatie mediteren medium negatief negatief denken overtuiging pijn positief positief denken rust spiritualiteit spiritueel stress toelaten transformatie vrede wet van aantrekkingskracht zelfliefde.
Simone Derks, medium www.simonederks.nl.
Anderzijds moet het medium zijn of haar eigen beslommeringen en gedachten, opzij kunnen zetten om deze informatie zo zuiver mogelijk te kunnen opvangen en overbrengen. Het leren samenwerken van het medium met de eigen gidsen, en tevens de gidsen van de consultanten is dus erg belangrijk.
Engelen aanroepen? 64 tips voor contact met engelen gidsen 1 Kennisplek.
Ze helpen ons spiritueel te groeien en onze missie te vinden. Ook helpen ze onze capaciteiten te ontwikkelen om lief te hebben, om te vergeven, om de mensheid te dienen, om je gift aan de wereld te ontplooien en te gebruiken en om eenheid te voelen met iedereen. Kortom: ze helpen ons bij de ontwikkeling van onze ziel / intuïtie. De Leraar-engelen gidsen ons door het klaslokaal van het leven.
Stichting Wijzer voor spirituele groei en bewustwording verslag Andrea Mayer.
Het is heel vaak zo dat je ook andere wezens kunt waarnemen, bijvoorbeeld op een foto. Ik ben op een spiritueel kamp geweest, daar werd een sjamanistisch ritueel gehouden, een mooie warme energie met veel geluid, veel toewijding en veel motivatie van zowel de deelnemers als de leiders. Aan het einde van de avond, het kampvuur was allang uit, hebben we een aantal fotos gemaakt met mijn fototoestel. Op de fotos stonden een heleboel lichtbollen en ook nog een prachtige mist in de vorm van een indiaan. Ik heb nog nooit zon concreet bewijs van een Opgestegen Meester gezien. Hij heeft op de foto laten zien dat hij aanwezig was. Andere wezens tonen zich vaak in zon mist. Vraag: Na jouw verhaal krijg ik het gevoel dat ik mijn gidsen niet al te serieus moet nemen, omdat zij ego hebben.
Contact maken met jouw gidsen De Nieuwe Meiden.
En krijg je weleens antwoorden als je je een vraag aan jezelf stelt maar heb je geen idee hoe je ineens op dit antwoord kan komen? Iedereen heeft één of meerdere gidsen. Deze gidsen zijn er al heel je leven.

Contacteer ons