Zoeken naar spiritueel centrum rotterdam

spiritueel centrum rotterdam
 
spiritueel centrum rotterdam - Spirituele Ontwikkeling I.
Onlangs heb ik bij Caroline en Maurice in contact met je spiritueel begeleiders gevolgd. 4 ochtenden in een klein groepje gingen we verbinding maken met onze spiritueel begeleiders gidsen. Er was diepgang en alle ruimte voor kwetsbaarheid, vragen en delen met de groep wat je ervaarde.
Paranormale Consulten en Cursussen Para Centrum De Roos.
Welkom op de website van Para Centrum De Roos. Para Centrum De Roos is toegankelijk voor iedereen die vragen heeft over paranormale zaken en gebeurtenissen en voor diegenen die geestelijke en/of lichamelijke steun nodig hebben. Para Centrum De Roos is opgericht door Jolanda van Bavel.
Dun haar
Home.
Kom gezellig langs voor een kopje koffie of thee en laat je verrassen door de vele mogelijkheden en activiteiten die het centrum te bieden heeft, we zijn open op afspraak. We organiseren vele verschillende workshops, cursussen, trainingen, lezingen, bijeenkomsten e.d. We geven consulten, behandelingen, massages op therapeutisch, spiritueel, paranormaal, intuïtief en persoonlijk gebied.
combi magnetron
Spiritueel centrum Rotterdam Kloostertuin.
In de Kloostertuin is voedsel voor hoofd, hart en ziel. Spiritueel Centrum Rotterdam. De Kloostertuin beoogt binnen de Rotterdamse samenleving een centrum te zijn voor spiritualiteit en interreligieuze contacten met mensen met een andere religieuze achtergrond dan de christelijke: joden, moslims, boeddhisten, hindoes.
ontslag in proeftijd
Spiritueel Centrum Stichting Martin's' Plekkie.
Sportsingel 64, 3078 XS Rotterdam. openbaar vervoer: tramlijn 23, halte Noorderhelling achter McDonald's' Stadionweg. Het ideale kado als u iemand wilt trakteren op één van onze activiteiten zoals een magnetiseer behandeling of een priveconsult. Vraag ernaar bij Mona. Over Martin's' Plekkie. Spiritueel Centrum Stichting Martin's' Plekkie bestaat uit een groepje mensen die zich bezighoudt met het verlenen van hulp aan mens en dier met behulp van spirituele energie.
bikram yoga rotterdam
Home Centrum Djoj Rotterdam.
Bel ons op werkdagen voor een afspraak op 010-2850236 en vraag naar Peter Elshof of Lia Hartman. Hier kunt u ons vinden! Centrum Djoj is met zijn locaties voor sessieruimte en zaalverhuur gevestigd in Rotterdam, wijk Hillegersberg. Komt binnenkort; zie hieronder of raadpleeg onze agenda linksboven!
Spiritueel Centrum Voedselcentrum Isaak de Schittering.
In 2012 opende zij haar eerste spirituele centrum aan de Bree 25b te Rotterdam. Daar had zij ook haar praktijk als medium, organiseerde helderziende waarnemingen avonden en gaf daar les aan groepen mensen. Op die plaats ontstond ook het eerste voedselcentrum uit het Diner op de Bree. Inmiddels is Spiritueel Centrum Isaak en de Schittering in 2014 verhuisd naar de Juliana kerk te Heijplaat.
Home.
De activiteiten en diensten van Spiritueel Centrum Stichting De Heksenketel zijn o.a.: Paranormale thema-avonden iedere maandagavond. Magnetiseren 5 dagen per week van dinsdag t/m zaterdag. Privé consulten woensdagavond, donderdagmiddag, vrijdagmiddag. Hypnose op afspraak. Kaartcursussen met de Lenormand waarzeggerskaarten. Ontwikkelingscursussen spirituele ontwikkelingscursus. Meditatiecursussen spirituele meditatiecursus. Let op: de Ketel is verhuisd! Ons nieuwe adres is.: 3083 AR Rotterdam.
Spiritueel Werkers in Rotterdam Spiritueel Centrum Nederland.
Spiritueel Centrum Almere. Spiritueel Festival Almere 2018. Bijeenkomsten Events in het land. Aanmelden als Spiritueel Werker. Spiritueel Werkers Bijeenkomsten. Spiritueel Werkers in Rotterdam. Healing Praktijk Marielle. Intuïtieve ontwikkeling Healing Reading. Bij healingpraktijkmarielle bestaat het aanbod uit.: Cursus intuïtieve ontwikkeling en Cursus werken met energie.
Evenementen Spirituele-agenda.nl.
Bij Phuntsok Chö Ling in Rotterdam. Pure Dance Conscious Movement classes. 1650, of 5x kaart 7750, 10x 14500., Workshop Kennismaken" met familieopstellingen." Spiritueel centrum De Witte Roos. spiritueel centrum De Witte Roos Bodegraven. Mahatma de Avatar van Synthese Basic Class.

Contacteer ons