Meer resultaten voor spiritueel centrum nijmegen

spiritueel centrum nijmegen
 
spiritueel centrum
centrum nijmegen - Nijmegen Jacobs makelaardij en Open makelaars gaan samenwerken.
Als makelaar Arnhem, makelaar Nijmegen en makelaar Ulft bewijst Open makelaars de grootste makelaar in de omgeving te zijn. De vestigingen Arnhem, Nijmegen en Ulft zorgen voor een sterke positie als 13e makelaar van Nederland en tevens de grootste makelaar van Gelderland aldus vastgoedactueel.nl.
centrum nijmegen - Waalkade, Nijmegen 1.
400.000 509.000 138. Amsterdam Centrum 191. Amsterdam Noord 195. Amsterdam West 224. nieuwbouwprojecten commercieel vastgoed uitgebreid zoeken zoeken op kaart. Naar woningaanbod 40 naar boven Hendriks Makelaardij, de NVM makelaar in Nijmegen. Wij zetten ons altijd 100% in als makelaar in Nijmegen.
Ravenster Spiritueel Café en meer Nijmegen, stad van compassie.
Ravenster Spiritueel Café en meer. Het Spiritueel Café is voor iedereen die het leuk vindt anderen te ontmoeten en geïnteresseerd is in spiritualiteit, nieuwe tijd, hooggevoeligheid, inspiratie en bewustwording. Maandelijks op vrijdagmiddagen in Nijmegen West in Wijkcentrum Titus Brandsma, Tweede Oude Heselaan 386, 6542 VJ Nijmegen.
centrum voor mindfulness
Han Fortmann Centrum Nijmegen.
Zondag 4 november aanstaande staat LUX Nijmegen in het teken van de 20ste editie van de Dag van de Inspirerende Film, een eendaags filmfestival op initiatief van Het Filmgesprek en het Han Fortmann Centrum in samenwerking met filmtheater LUX. Thema is Elkaar raken.
wasmachine aanbieding
Centrum de Appel / Villa Marienboom Nijmegen Cultuurstad.
De Expeditiekaart: culturele roadtrip door Nijmegen. Weekendtips: Jabber, Buiten Zinnen Festival der Kunsten. Sirene Sale oktober: De Wëreldbänd, Frascati Producties Tea Tupaji en Marc de Hond. Weekendtips: Niemand in de stad, Fiber Merano. Interview: Angela Verkuijlen neemt afscheid als nachtburgemeester. Het Kunstnacht-zonnetreintje keert terug, mét programma! Centrum de Appel / Villa Marienboom. Creatief en spiritueel centrum in een historisch pand.
flip in hair goedkoop
Intuïtieve ontwikkeling in Nijmegen Intuïtief Traject.
Proefles Nijmegen 25 november. Open Dag Nijmegen 5 januari. Proefles Arnhem 26 november. Op onze school werk je aan je intuïtieve en persoonlijke ontwikkeling doordat je je intuïtie beter leert herkennen, vertrouwen en gebruiken. Je stelt na het basisjaar je eigen lessenpakket samen en bepaalt zelf het tempo in je eigen Intuïtieve Traject.
bedrukken
CPS Centrum Parochiespiritualiteit.
Stuur mij per email.: de CPS Nieuwsbrief 11x per jaar CPS Activiteiten in mijn regio. Bekijk alle nieuwsbrieven. Centrum voor Parochiespiritualiteit, Heijendaalseweg 300, 6525 SM Nijmegen, 024 355-8029 receptie klooster Brakkenstein, cps.nijmegen@kloosterbrakkenstein.nl. Copyright 2016 Centrum Parochiespiritualiteit site by ReCo Automation Management.
bikram yoga nijmegen
Centrum de Appel NIJMEGEN Leven in Vrijheid.
Centrum de Appel NIJMEGEN. Nijmegen, 6523 PP Nederland. Het centrum de Appel is gevestigd in de kelder van de historische villa Mariënboom bouwjaar 1910. Villa Mariënboom bevindt zich aan de rand van de Heilig Landstichting, tegenover de ingang van het Mariënbos, in de nabijheid van de Universiteit en het Radboud ziekenhuis.
Home Jewel Heart Nederland.
Haar internationaal centrum is gevestigd in Ann Arbor en zij heeft afdelingen over de hele wereld waaronder Nederland. Naast het centrum in Nijmegen zijn er groepen in Utrecht, s-Hertogenbosch, Tilburg en Deventer. Jewel Heart Nederland bestaat sinds 1985 en organiseert een scala aan acitviteiten.
Spiritueel Werkers in Nijmegen Spiritueel Centrum Nederland.
Spiritueel Centrum Almere. Spiritueel Festival Almere 2018. Bijeenkomsten Events in het land. Aanmelden als Spiritueel Werker. Spiritueel Werkers Bijeenkomsten. Spiritueel Werkers in Nijmegen. Tarab Instituut Nederland. Opleidingsinstituut op gebied van persoonlijke en spirituele ontwikkeling en de toepassing ervan in professionele relaties.
Othala Nijmegen Othala Nijmegen Othala, ook uw bestemming voor inzicht, inspiratie ontspanning!
Nieuw / verwacht. LG Yogamat EKO TPE. Lotus meditatiekussen violet. Zomermix: Citroen Eucalyptus Citronella Mix. Legend The Arthurian Tarot. Tea Leaf Fortune cards. donderdag geen Koopavond, vrijdag gesloten. Bestellen en betalen. Copyright 2018 Othala Nijmegen. Ontwikkeld door: We Are Konzept.
centrumdeappel Het Centrum de Appel is een spiritueel en creatief Centrum en bestaat sinds januari 2011.
De organisaties die, verbonden zijn aan en regelmatig activiteiten organiseren in Centrum de Appel zijn: De Bewegerij, Evenwichtig Leven, HAN Academy, Han Fortmann Centrum, De Kentering, Lightwave, Odin Company, See True opleidingen, United By Passion en de William Yang Foundation. Op zoek naar een mooie ruimte voor de organisatie van uw bijeenkomst? Centrum de Appel beschikt over diverse zalen. Centrum de Appel. 6523 PP Nijmegen.
van Gemertcentrum.
Ons Centrum ondersteunt mensen die lichamelijk en/of spiritueel problemen hebben. De behandelaars die in ons Centrum werkzaam zijn, doen dat door middel van handoplegging. Hierbij dragen zij levensenergieën over die tevens de eigen herstelkrachten van de cliënt opwekken. Kom" naar Mij dan zal Ik jullie rust geven." Voor het Centrum betekent dienstbaarheid, dat wij, naar het voorbeeld van Jezus Christus, jong en oud, naar ons vermogen behulpzaam willen zijn. Heeft u verdriet, of zit u in een rouwverwerkingsproces? Heeft u gevoelens van depressiviteit of iets ernstigs in het leven meegemaakt, waarover u wilt praten? Zoekt u naar antwoorden op zingeving of andersoortige geestelijke onderwerpen? Dan nodigen wij u graag uit om bij ons langs te komen. Op elke donderdag, kunt u tussen 1200: en 1400: uur bij ons binnen lopen. Samen kunnen wij u op weg helpen om het leven in een ander perspectief te zien. Daarnaast beschikt het Centrum ook over een hulpdienst en een fotobehandelgroep. Meer informatie over onze diensten, bereikbaarheid en de opzet van het Centrum, vindt u via de keuzemogelijkheden bovenaan de pagina. Mocht u toch nog vragen hebben, neem dan gerust contact op. 31 24 3239393. St Annastraat 170, 6524GS, Nijmegen.

Contacteer ons